Logistiek webshop uitbesteden

Denkt u erover na om een webshop op te zetten of bent u al een tijdje actief in e-commerce. Een relevante vraag die dan bij u kan heersen is of fulfilment voor uw webshop interessant is. U kunt logistiek immers erg leuk vinden, maar vaak is het niet de reden van het opzetten van de webshop. Door de keuze te maken voor het logistiek webshop uitbesteden houdt u meer tijd over voor de marketing, verkoop en de groei van uw bedrijf.

Als ondernemer op het wereld wijde web doet u er alles voor om uw klanten tevreden te maken en te houden. Hierbij kunt u denken aan een gebruiksvriendelijke webwinkel, een goed product en de juiste levering. DAVO Fulfilment Services biedt webshop fulfilment aan voor alle webshops. Op deze manier kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de groei en verdere ontwikkeling van uw webshop!

Voordelen van logistiek webshop uitbesteden

Webshop fulfilment of e-fulfilment kan voor veel ondernemers een oplossing bieden. Ongeacht of u over een kleine of een grote webshop beschikt. Hieronder lichten we de voordelen uit van het uitbesteden van de logistiek van uw webshop bij DAVO Fulfilment Services. Het uitbesteden van de logistiek wordt ook wel e-fulfilment genoemd. Door de voor- en nadelen van deze vorm van dienstverlening naast elkaar te zetten kan u een weloverwogen keuze maken.

● U bespaart veel tijd per dag aan het verwerken;
● Verpakken en verzenden van bestellingen;
● Geen eigen opslagruimte nodig;
● Opgeslagen producten in ons magazijn zijn verzekerd tegen bedrijfsschade (onder andere brand, water en
diefstal). Ons magazijn is beveiligd tegen inbraak, brand en overlast van water of ongedierte;
● Bestellingen worden sneller bij de klant geleverd: voor 22.00 besteld = volgende dag in huis;
● Flexibiliteit en zekerheid bij ziekte en/of verlof;
● Duidelijke afspraken met meerdere vervoerders;
● Gemakkelijk en in real-time uw productvoorraad online inzien;
● Deskundige retourverwerking.

Logistiek webshop uitbesteden

Nadelen van logistiek uitbesteden

Het uitbesteden van de logistiek van uw webshop kent meer voor-, dan nadelen. Zo kunt u eenvoudig tijd en geld besparen. Dit telt ook voor kleine webshops! Bij Davo Fulfilment Services hebben we onze logistiek ingericht op het beperken van de nadelen. Toch vinden we het belangrijk om de eventuele minpunten te vermelden. Zo kunt u de beste keuze maken voor uw webshop.

● U kunt niet meer fysiek bij uw producten;
● Verlies van kennis en ervaring over het logistieke proces.

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van logistiek bij DAVO Fulfilment Services?

U heeft in de voordelen van het uitbesteden van de logistiek al kunnen lezen dat wij vaak tot snellere en goedkopere verzendingen kunnen komen. Maar om het geheel met elkaar te vergelijken houden we rekening met de kosten die u zelf zou maken als u een bestelling zou moeten verzenden. Wij houden in dat geval een bedrag van circa €10,- in gedachten. Dit bedrag is inclusief het inpakken van de bestelling, het verzenden ervan, de opslag van al uw goederen, het verzamelen, de verpakking van het product (doos, vulmateriaal en tape) en de verzendkosten. Kortom alle kosten verband houdende met e-fulfilment.

Bij DAVO Fulfilment Services hebben we kristalheldere afspraken met meerdere bezorgdiensten en andere logistieke partners. Hierdoor kunnen wij onze services voor een goede prijs aanbieden. Daarbij krijgt u ook de eerder genoemde extra voordelen. Denk hierbij aan een latere cut-off tijd (bijvoorbeeld voor 22.00 uur besteld, morgen in huis). Heeft u interesse in het uitbesteden van uw logistiek aan Davo Fulfillment Services? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 088 – 028 43 70 of te mailen naar info@davofs.nl.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!