Jarenlange ervaring met e-fulfilment


DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Wat betekent e-fulfilment? Dit zijn alle stappen die u doorloopt in het logistieke proces, en dat doen wij van DAVO al jaren met zorg. Dat begint bij de opslag van de producten die in de webshops worden aangeboden, maar ook het verpakken, verzenden en bezorgen hoort bij e-fulfilment. Oftewel, de automatisering van het gehele e-fulfilment proces.

Bij ons bedrijf staat klanttevredenheid voor e-fulfilment centraal, ook al kost het soms meer moeite. Dankzij onze opgebouwde ervaring  in e-fulfilment kunnen we een tevredenheid van 100% nastreven, en ook nog eens efficiënt te werk gaan. We letten op de e-fulfilment van orders, maar ook op uw wensen.

0
leveringslanden
0
%
tevredenheid
0
producten op voorraad
0
%
klachtenafhandeling

Grenzeloos e-fulfilment

Iedere webshop is anders, afhankelijk van de keuze aan producten en diensten die u aanbiedt. We kunnen uw producten samenstellen, ompakken of inpakken – alles is mogelijk met onze e-fulfilment services. U kunt dus zonder zorgen de volledige fulfilment uitbesteden aan DAVO! Het e-fulfilment bedrijf voor het gehele e-fulfilment proces.

We onderscheiden onszelf in e-fulfilment van anderen door middel van onze ervaring met assemblage. DAVO bestaat al sinds 1945, nog voordat er e commerce bedrijven bestonden. Onze werkzaamheden als bedrijf bestonden toen uit het samenstellen van pakketten die bedrijven voor promotiedoeleinden wilden verzenden. Kennis is er dus genoeg en hierdoor mogen we onszelf expert noemen op het gebied van Value Added Chain Logistics en e-fulfilment.

Over e-fulfilment

In de praktijk draait e-fulfilment van een bedrijf niet uitsluitend om handelingen in het verzendproces. We zorgen nauwkeurig voor de inslag van uw producten in onze opslaglocaties en fulfilment centers, zodat uw producten en voorraad altijd schoon, droog en veilig zijn opgeslagen.

Dit betekent dat u de volle aandacht aan uw webshop kunt besteden, en de gehele e-fulfilment aan ons kunt overlaten. Een voorbeeld is de klantenservice en de retouren. Daarnaast worden orders die voor 22.00 uur worden geplaatst, de volgende dag bezorgd. Een snelle en goede afhandeling van het gehele e-fulfilment proces op maat, staat bij onze diensten centraal.

Betrouwbare e-fulfilment

Bij DAVO is afspraak ook echt afspraak. We doen wat we beloven op het gebied van e-fulfilment, ook als het een tandje extra vraagt. Dit doen we onder andere door punctueel te zijn. In het logistieke proces naar de klant toe, maar ook in de terugkoppeling – bijvoorbeeld een uitgebreide rapportage en statistieken – richting u.

Wilt u eens ervaren hoe dat in z’n werk gaat? U bent van harte welkom! > Maak direct een afspraak of laat ons contact met u opnemen.

Wat zijn onze belangrijkste aandachtspunten

We kijken naar de volgende elementen:


(klant) vriendelijkheid

Conversie is heel belangrijk; klantbehoud even zeer.

responstijd

Binnen 2 werkdagen reageren?
Alleen vandaag is goed genoeg.

Flexibiliteit

De wens van de klant staat centraal. Niet een computersysteem.

Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak.

verwerkingstijd

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

precisie

We streven naar 100% tevredenheid. We zitten op 99,8%.
We zetten een tandje bij.

Punctualiteit

We doen wat we zeggen.

Webshop fulfilment

Wat is fulfilment? Webshop fulfilment (ook wel webwinkel fulfilment) houdt in dat wij de schakel vormen tussen u en uw klanten. Het omvat alle stappen die worden doorlopen in het logistieke proces van webshops. Dit begint bij de opslag van de producten die u aanbiedt, maar ook het verpakken, verzenden, bezorgen en retourneren behoort tot webwinkel fulfilment.

Webshop verzending

Uw klant doet een aankoop in uw webshop. Dat is fantastisch. Daarmee is de zaak echter nog niet afgelopen, want de bestelling moet nog worden verzonden. Wanneer dit goed gebeurt, zal de klant extra tevreden zijn. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat de verzending van pakketten die in uw webshop besteld worden perfect verloopt. Wij begrijpen dat. Lees daarom meer over zaken die betrekking hebben tot webshop verzending.

Webshop logistiek

Naarmate webshops verder groeien, zal de webshop logistiek (ook wel webwinkel logistiek) meer tijd gaan vragen. De hoeveelheid bestellingen neemt toe, en de afzonderlijke bestellingen worden groter. Het kan lastig zijn om grip te houden op het logistieke proces. Klanten verwachten hun bestelling tegenwoordig de volgende dag al. Dat hoeft geen probleem te vormen, maar wanneer de bestellingen en het voorraadbeheer u boven het hoofd stijgen, kan dit stressvol zijn.

Logistiek uitbesteden?

Wanneer uw webshop echt goed begint te lopen en u dagelijks meer bestellingen ontvangt, kan het lastig zijn om grip te houden op het logistieke proces. Daarom is het belangrijk om een logistiek systeem op te bouwen. Dit is namelijk de essentie van e-fulfilment. Benieuwd naar de voordelen van logistiek uitbesteden?

e-fulfilment

Fulfilment kosten

Het is lastig om te zeggen wat de exacte fulfilment kosten zijn wanneer u het volledige proces aan DAVO Fulfilment Services laat uitbesteden. Het gaat hierbij namelijk om volledig e-fulfilment maatwerk.

Heeft u vragen, of wilt u weten hoe DAVO u kunt helpen met de e-fulfilment van uw webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom meer te weten over onze dienstverlening.

 

e-fulfilment

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!