Webshop verzending uitbesteden


DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Webshop verzending uitbesteden? Uw klant doet een aankoop in uw webshop. Dat is fantastisch. Dit betekent niet dat alles klaar is, want de bestelling moet nog verzonden worden. Wanneer dit goed gebeurt, zal de klant extra tevreden zijn. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat het versturen van pakketten perfect verloopt. Wij van DAVO begrijpen dat en hebben deze optie.

Uiteindelijk zijn het de tevreden klanten die terugkomen, of uw webshop via mond-tot-mondreclame aanbevelen aan vrienden en familie. En laten we eerlijk zijn: dat is een heel belangrijk doel om na te streven met uw webwinkel. Het heeft een positief effect op uw omzet en, misschien nog wel belangrijker, een tevreden klant zorgt voor nieuwe klanten. Kost een webshop pakket verzenden u veel tijd en energie? Dan bent u bij DAVO aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk de volledige webshop verzending voor u uit handen nemen. Lees daarom snel verder of neem contact met ons op!

Belangrijke aspecten van webshop verzending

Om te zorgen dat uw klanten tevreden zijn met hun bestelling, moet er tijdens het versturen van pakketten op verschillende aspecten gelet worden. Uw klanten hechten bijvoorbeeld veel waarde aan het tempo waarmee hun bestelling bezorgd wordt. Dit is sterk afhankelijk van het logistieke proces van uw webshop verzending.

De bestelling moet worden samengesteld, ingepakt en verzonden. Als u zelf dit uitvoert, zal dit inhouden dat u het pakket zelf naar het postkantoor brengt. Dit betekent dat u afhankelijk bent van de openingstijden van het postkantoor. Jammer genoeg zorgt deze afhankelijkheid er soms voor dat uw klant de bestelling later ontvangt, wat ten koste kan gaan van de tevredenheid. Het tempo hangt ook nog af van uw beschikbaarheid om iedere dag pakketten samen te stellen en te verzenden. Wanneer het goed loopt in uw webshop, kan dit de druk nog hoger opvoeren. U moet dan andere werkzaamheden laten liggen, omdat u niet op twee plaatsen tegelijk kunt zijn.

Naast het tempo waarmee webshop verzendingen verwerkt worden, is ook de kwaliteit van cruciaal belang. Het verschilt per webshop en per product hoe een pakket wordt ingepakt, maar nauwkeurigheid is altijd van belang. De verzending vraagt om een nette doos en voldoende schok dempend materiaal, zoals bubble-wrap of piepschuim. En de bestelling moet zorgvuldig worden samengesteld – de klant is pas tevreden als hij precies dat ontvangt wat hij besteld heeft.

Uitbesteden webshop verzending

Om zeker te weten dat al deze belangrijke zaken goed geregeld zijn, is het een slimme keuze om uw webshop verzending uit te besteden. Het uitbesteden hiervan wordt ook wel e-fulfilment genoemd. Bij DAVO specialiseren we ons al jaren in het e-fulfilment proces. Deze jarenlange ervaring zetten we iedere dag in om voor onze partners een 100% klanttevredenheid na te streven. Op deze manier kunnen we iedere stap van het proces voor u uitvoeren. Van voorraadbeheer tot assemblage (een groot voordeel), en van verzending tot het afhandelen van retouren. Al met al kunt u aan DAVO uw volledige logistiek uitbesteden.

Door de webshop verzending uit te besteden, slaat u twee vliegen in één klap. Enerzijds doordat er winst wordt geboekt op het logistieke vlak, bijvoorbeeld doordat de cut-off tijden (het moment dat orders nog in behandeling worden genomen om dezelfde dag te verzenden) verlaat kunnen worden naar 22.00 uur. Anderzijds doordat u ineens een zee van tijd heeft om te besteden aan bijvoorbeeld inkoop en marketing. Wilt u zien hoe dat in zijn werk gaat, of heeft u vragen? U bent van harte welkom! > Maak direct een afspraak of laat ons contact met u opnemen.

0
leveringslanden
0
%
tevredenheid
0
aantal producten op voorraad
0
%
klachtenafhandeling

(klant) vriendelijkheid

Conversie is heel belangrijk; klantbehoud even zeer.

responstijd

Binnen 2 werkdagen reageren?
Alleen vandaag is goed genoeg.

Flexibiliteit

De wens van de klant staat centraal. Niet een computersysteem.

Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak.

verwerkingstijd

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

precisie

We streven naar 100% tevredenheid. We zitten op 99,8%.
We zetten een tandje bij.

Punctualiteit

We doen wat we zeggen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!