Fulfilment webshop uitbesteden?


Laat Fulfilment van uw Webshop Uitbesteden bij DAVO en kies voor 100% klanttevredenheid! Bespaar tijd en geld door je Webshop Fulfilment uit te besteden!/br>

Als eigenaar van een webshop heeft u veel dingen om rekening mee te houden. Alleen al op het logistiek vlak varieert dit van de opslag van producten tot de verzending ervan, en van het verpakken tot de klantenservice. DAVO verzorgt dit allemaal voor u. Beschikt u over een webshop en wilt u graag dat het logistieke proces goed verloopt? Besteed dan de fulfilment van uw webshop uitaan DAVO. Lees snel verder als u hier meer over wilt weten! 

Wat is fulfilment?

Alles wat hoort bij het logistieke proces valt onder webshop fulfilment. Denk hierbij aan het verpakken, verzenden, bezorgen en retourneren van alle producten. De term e-fulfilment wordt ook wel gebruikt voor het uitvoeren van deze stappen. Wilt u zich graag focussen op andere belangrijke zaken? Dat kan! Besteed  uw fulfilment uit aan DAVO en wij functioneren dan als de brug tussen u en uw klanten. Zo heeft u meer tijd over en wordt het logistieke proces professioneel uitgevoerd!

Waarom fulfilment uitbesteden aan DAVO? 

Het belangrijkste doel van DAVO is om 100% klanttevredenheid realiseren. Dit doen we door ons aan te passen aan de wensen van u en uw klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw klanten de producten snel ontvangen. Besteld voor 22:00 uur? Dat betekent dat het product de volgende dag al geleverd wordt. Wanneer u uw fulfilment laat uitbesteden door DAVO bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Bovendien zijn er nog veel andere aandachtspunten die we erg belangrijk vinden! 

Neem contact op 

Heeft u interesse in het uitbesteden van fulfilment? Neem dan snel contact op met DAVO! Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor vragen over bijvoorbeeld de fulfilment kosten kunt u hier terecht. Bovendien is het mogelijk om ons te bereiken via email of telefoon wanneer u vragen heeft. 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!