Webshop logistiek uitbesteden


DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Webshop logistiek uitbesteden? Uw webshop bevindt zich weliswaar online, maar het verwerken van bestellingen gebeurt offline. U pakt de order in en verzendt deze naar de klant. Zeker in het begin – wanneer dit nog kleinschalig gebeurt – doet u dit waarschijnlijk zelf, met de hand. Het gehele logistieke proces wordt door u persoonlijk afgehandeld, en dat kan erg leuk zijn. Tenslotte brengt u het pakketje naar een postkantoor, waar u het gedag zegt. Uiteindelijk heeft de kwaliteit van dit logistieke proces een direct effect op de tevredenheid van uw klanten. Dat vindt u, als eigenaar van een webwinkel, natuurlijk erg belangrijk. U bent bij DAVO aan het juiste adres voor het uitbesteden van uw webshop logistiek! Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Uw webshop logistiek groeit

Naarmate uw webshop verder groeit, zal de logistiek meer tijd gaan vragen. De hoeveelheid bestellingen neemt toe, en de afzonderlijke bestellingen worden groter. Het kan lastig zijn om grip te houden op de logistieke processen. Immers, klanten verwachten hun bestelling tegenwoordig de volgende dag al. Dat hoeft geen probleem te vormen, maar wanneer de bestellingen en het voorraadbeheer u boven het hoofd stijgen, kan dit stressvol zijn. Het kan dan verstandig zijn om voor het afhandelen van uw webshop logistiek een externe partij in te schakelen waaraan u de volledige logistiek kunt uitbesteden.

Webshop logistiek uitbesteden: voor- en nadelen

Externe partijen hebben zich vaak al gespecialiseerd op de logistieke aspecten van het runnen van een webshop. Bijvoorbeeld op het gebied van voorraadbeheer – uw producten hoeven dan niet langer in uw eigen loods, garage of op zolder te liggen. Dit betekent dat u met deze ruimte iets anders kunt doen, en dat u zich niet langer hoeft te bekommeren om de staat ervan. Dit is dan ook een groot voordeel van het uitbesteden van uw webshop logistiek.

Het kan natuurlijk wel spannend zijn om dit uit handen te geven. Voorheen bent u altijd zelf verantwoordelijk geweest voor ieder aspect van uw webshop, en nu gaat een ander de logistiek voor u regelen. Deze spanning kan een nadeel vormen van het uitbesteden hiervan. Bij DAVO nemen we dit uiterst serieus, en daarom nodigen we u graag uit om eens te komen kijken hoe het logistieke proces er bij ons aan toegaat. Het is namelijk bij ons in goede handen en dat laten we u graag zien.

Tijdsbesparing

Een van de belangrijkste voordelen is de tijd die het u kan besparen. Tijd die u dan kunt besteden aan het optimaliseren van uw online marketing, bijvoorbeeld. Of aan uw inkoop, een aspect dat soms onderbelicht wordt. We zorgen ervoor dat we alle stappen van webshop logistiek en e-fulfilment voor u kunnen uitvoeren, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wanneer u de website logistiek zelf regelt, is het gemakkelijk om een handgeschreven kaartje of goodie aan een bestelling toe te voegen. In veel gevallen is dit na het uitbesteden van de logistiek niet meer mogelijk, en dat kan een groot nadeel vormen. Bij DAVO specialiseren we ons onder andere op het samenstellen en inpakken van bestellingen. In het proces van assemblage kunnen we dus gemakkelijk iets aan de order toevoegen, geheel zoals u dat zelf ook gedaan zou hebben.

Tot slot kan een bedrijf dat zich specialiseert in webshop logistiek vaak snellere en goedkopere verzendingen realiseren. Zo kunt u een latere cut-off tijd hanteren (bijvoorbeeld voor 22.00 uur besteld, morgen in huis). En omdat we als fulfilmentpartij goede deals hebben met leveranciers, kost de verzending u soms een stuk minder. Wilt u zien hoe dat bij ons in z’n werk gaat? U bent van harte welkom! > Maak direct een afspraak of laat ons contact met u opnemen.

0
leveringslanden
0
%
tevredenheid
0
aantal producten op voorraad
0
%
klachtenafhandeling

Wat zijn onze belangrijkste aandachtspunten

We kijken naar de volgende elementen:


(klant) vriendelijkheid

Conversie is heel belangrijk; klantbehoud even zeer.

responstijd

Binnen 2 werkdagen reageren?
Alleen vandaag is goed genoeg.

Flexibiliteit

De wens van de klant staat centraal. Niet een computersysteem.

Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak.

verwerkingstijd

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

precisie

We streven naar 100% tevredenheid. We zitten op 99,8%.
We zetten een tandje bij.

Punctualiteit

We doen wat we zeggen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!