Fulfilment uitbesteden


DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Bent u de eigenaar van een webshop en denkt u na over het uitbesteden van uw fulfilment? Misschien heeft u niet genoeg opslagruimte of is het gehele fulfilmentproces te tijdrovend voor u. Wat de reden ook is, DAVO Fulfilment Services helpt u graag.

Wat is fulfilment? 

Fulfilment kan worden beschreven als het gehele proces van orderafhandelingen. Omdat veel online wordt besteld, noemt men het ook wel e-fulfilment. Dit proces begint op het moment dat de consument iets koopt in een webshop en wordt afgesloten op het moment dat het bestelde product door de consument in ontvangst wordt genomen.

Wat valt er allemaal onder fulfilment? 

Het fulfilmentproces kan globaal worden onderverdeeld in enkele stappen:

 

  • Voorraadbeheer: uw producten komen binnen, worden geteld, en gecontroleerd. Bij DAVO liggen uw producten opgeslagen in een schone en verzorgde omgeving. Uiteraard bent u welkom om ons magazijn te bekijken. 
  • Bestellen: uw klanten plaatsen orders meestal via de webshop, maar het mag ook telefonisch, per mail of per brief. Wij zijn ons ervan bewust dat dit meer tijd kost dan een online bestelling via de webshop, maar deze andere manieren van bestellingen komen nog steeds voor en wij doen er graag alles aan om uw klanten tevreden te houden.
  • Orderverwerking: dit houdt in dat wij de producten van een order bij elkaar zoeken en vervolgens verzendklaar maken. 
  • Verzending: nadat de bestelling verzendklaar is gemaakt, zorgen wij ervoor dat het verzonden wordt. Voor 21:300 uur besteld? Dan heeft uw klant de bestelling meestal de volgende dag al in huis. 
  • Retourneren: ook het retourneren van bestellingen moet goed geregeld zijn. Dat doen we ook voor u. 

Waarom fulfilment uitbesteden aan DAVO? 

DAVO heeft al jarenlange ervaring met het leveren van fulfilmentdiensten. DAVO is expert in ‘Value Added Logistics’. Dit houdt in dat we waarde toevoegen in de logistieke keten. Hierbij kunt u denken aan het samenstellen van producten, inpakken als cadeau of het (om)labelen van uw producten. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om zowel u als uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Neem contact op  

Heeft u nog vragen over het uitbesteden van fulfilment? Of bent u benieuwd naar de kosten die het uitbesteden van fulfilment met zich meebrengt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!