Het fulfilment proces

DAVO heeft jarenlange ervaring


DAVO en het Proces

Het fulfilment omvat alle stappen van het logistieke proces. Dat begint bij de binnenkomende goederen en gaat door tot de verzending van de orders….of het terugkomen van de retouren en opnieuw opnemen in de voorraad.

Inslag

Als uw goederen binnen komen, controleren we ze goed en geven verschillen (of beschadigingen) door.

Opslag

Uw producten liggen bij ons veilig en goed geconditioneerd. In een schone, verzorgde omgeving. Dat laten we u graag zien.

De opslag van DAVO Fulfilment Services

Een bestelling

Dat kan natuurlijk via uw webshop. Daarvoor heeft DAVO diverse standaard koppelingen zoals voor Woocommerce, Shopify, Magento 1 en 2, Lightspeed (SEO shop), CCV, mijn webwinkel om er maar een aantal te noemen.

Verzamel koppelingen logo's

Maar DAVO biedt ook de mogelijkheid om orders telefonisch, per mail of per brief door te geven. Het gebeurt bij ons nog allemaal. Want we willen alle doelgroepen bedienen. Het kost soms wat meer tijd maar klanttevredenheid is het belangrijkste. lees meer

Verzending

Vanzelfsprekend: op werkdagen voor 22.00 uur besteld, nog dezelfde dag verzonden en in de meeste gevallen ook al morgen in huis in Nederland. Om de bestellingen zo goed mogelijk bij uw klant thuis te krijgen werken we met verschillende vervoerders waar onder PostNL, DHL en Fietskoeriers. lees meer

Logo van postnl
Dit is het logo van DHL
Logo fietskoeriers

Track & Trace

Met welke dienstverlener het product ook vervoerd wordt, u en uw klant kunnen het proces volgen. lees meer

Dit is een beschrijving van Track & Trace

Real-time webportal

Om uw orders, maar ook uw voorraad en binnenkomende goederen zo goed mogelijk te beheren heeft u de beschikking over een real-time webportal waarin alle goederenbewegingen worden bijgehouden. Ideaal als hulpmiddel voor uw klantenservice maar ook om bestelreminders in te stellen zodat u altijd voldoende voorraad heeft.

Retouren

Retouren horen bij een webshop. Het is een kostenpost. Dus moet het efficiënt geregeld worden. Dat doen we.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!