Logistiek webshop laten ontzorgen door DAVO

U bent uw webshop begonnen en uw webshop blijft maar groeien en groeien. Dat is heel leuk voor de omzet, maar niet leuk voor uw voorraad. Want die groeit met uw webshop mee. Daarom schakelt u DAVO in. Bij DAVO ontzorgen wij u van uw logistieke lasten. 

Lees hier meer over of neem gelijk contact met ons op om een afspraak te maken.

Hoe werkt het uitbesteden van de logistiek van uw webshop

Bij het uitbesteden van uw webshop nemen wij de opslag van u over. Daarnaast verzenden wij de bestellingen en doen de assemblage wanneer dat nodig is. Wij hebben de mogelijkheid om uw producten wereldwijd te verzenden. Kortom, wij nemen de gehele logistiek van uw webshop over.

Benieuwd naar hoe wij webshop logistiek aanpakken? Neem dan contact met ons op!

Voordelen logistiek webshop uitbesteden

Ten eerste scheelt het u heel veel ruimte als u uw magazijn uitbesteed. Maar heeft u er al bij stilgestaan hoeveel tijd u nu over heeft als u uw eigen producten niet meer hoeft in te pakken en te verzenden? Deze tijd kunt u nu besteden aan andere werkzaamheden van uw webshop. Denk daarbij aan de inkoop of de online marketing. 

Nadelen logistiek webshop uitbesteden

Het grootste nadeel voor u is dat u ons moet vertrouwen dat wij uw orders goed en wel aan de klant leveren. En dit weten wij maar al te goed bij DAVO. Daarom nodigen wij u ten eerste uit om bij ons langs te komen. Zo kunt u zelf zien hoe wij te werk gaan met e-fulfilment en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wat DAVO uniek maakt

Wanneer u zelf de orders klaar maakt heeft u de mogelijkheid om een goodie of een handgeschreven kaartje toe te voegen. Vaak bij het uitbesteden van de logistiek lukt dat niet meer. Maar bij DAVO zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen en inpakken van bestellingen. Dus als u iets wilt toevoegen aan de orders, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het goed gebeurt. 

Daarnaast hebben wij ook een specialisatie in onze klantenservice. Gaat iets niet goed bij de bestelling van de klant? Geen zorgen, wij lossen het op voor de klant. Wij streven daarom ook naar een 100% klantentevredenheid.
Neem daarom contact met ons op en dan gaan samen kijken hoe wij uw webshop gaan verbeteren.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!