DAVO Fulfilment Service is beschikbaar als fulfilment center in Nederland

Het is natuurlijk heel fijn als u steeds meer orders krijgt via uw webshop, maar u bent er wel veel tijd aan kwijt. Het is dan hoog tijd om een fulfilment center in Nederland in te schakelen. Daar wordt u ontzorgd van het logistiek proces van een webshop zodat u tijd over heeft voor andere zaken. Lees verder hoe DAVO Fulfilment Services een rol speelt het in e-fulfilment.

Wat is een fulfilment center?

Een fulfilment center verzorgt de gehele logistiek van een webshop. Het gaat dan om het opslaan van uw producten in een magazijn het het verwerken van uw orders. Ook de retourenafhandeling kan verzorgd worden. Daarnaast speelt een fulfilment center ook een rol in het samenstellen, ompakken of inpakken van producten. Dit is ideaal voor u als webshop eigenaar, want u kiest er dan voor om de volledige afhandeling van bestellingen uit te besteden aan een fulfilment center. Op deze manier hoeft u zich niet meer druk te maken over de bestellingen, maar focus u op de andere facetten van een webshop, zoals de marketing.

Hoe werkt een fulfilment center in Nederland?

Een fulfilment center slaat uw producten voor u op. Uw producten staan netjes, geordend, droog, schoon en veilig voor u in het magazijn. Wanneer er een order komt voor uw webshop dan is er een orderpicker die de juiste producten voor de order pickt. De order wordt vervolgens ingepakt en verzonden met daarbij de track and trace codes voor uw klant.

Fulfilment service Nederland Davo personeel foto

Waarom DAVO Fulfilment Service als uw fulfilment center in Nederland?

Bij DAVO Fulfilment Service zijn wij trots dat wij alle afspraken nakomen die in een SLA(Service Level Agreement) met u zijn vastgelegd. Wij doen wat wij vooraf hebben beloofd. Ook als we een tandje bij moeten zetten. Bij DAVO Fulfilment Service zijn wij punctueel en duidelijk naar uw klant toe, maar ook naar u als webshophouder. Wij sturen u rapporten en statistieken door als terugkoppeling. Orders die voor 22:00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag uitgeleverd.

Dat is niet het enige. Bij DAVO Fulfilment Service heeft u ook de keus om gebruik te maken van onze klantenservice. Wij voorzien elke vragende klant zo snel mogelijk van antwoord en reactie. Op deze manier houden wij u en uw klanten tevreden. Zo werken wij ook aan uw klantbehoud door de service zo goed mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen met betrekking tot een fulfilment center?

Heeft u interesse of zit u met een vraag over hoe een fulfilment center in Nederland werkt? Neem dan contact op met DAVO Fulfilment Service en wij zullen u snel mogelijk te hulp schieten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!