Fulfilment kosten


DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Om uw klanten tevreden te houden is het proces dat volgt na een online bestelling het belangrijkste. Wordt de zending op tijd geleverd? Kan uw klant uw klantenservice gemakkelijk bereiken indien er nog vragen zijn? Kortom, het proces van fulfilment en customer service bepaalt de tevredenheid van uw klanten. Bent u op zoek naar een partij waar u dit proces volledig aan kan uitbesteden? En wilt u meer weten over de fulfilment kosten? Dan bent u bij DAVO Fulfilment Services aan het juiste adres! Graag vertellen we u meer over onze dienstverlening.

E-fulfilment uitbesteden aan DAVO Fulfilment Services

E-fulfilment omvat alle stappen die we doorlopen in het logistieke proces. Bij DAVO Fulfilment Services doen we dit al jaren met zorg! We praten hier over het gehele logistieke proces; van het opslaan van de producten die u in uw webshop aanbiedt tot het verpakken, verzenden en bezorgen van de klantbestellingen. Hierbij staat tevredenheid centraal. Zowel uw tevredenheid als die van uw klanten. Zo zien we onder andere te allen tijde toe op een transparante bezorging, met track&trace code en houden we rekening met zowel uw wensen als die van uw klanten.

Wat zijn de fulfilment kosten bij DAVO Fulfilment Services

Het is lastig om te zeggen wat de exacte fulfilment kosten zijn wanneer u het volledige proces aan DAVO Fulfilment Services laat uitbesteden. Het gaat hierbij namelijk om volledig maatwerk. Dit is onder andere afhankelijk van de volgende aspecten:

  • Soort producten; 
  • Grootte van de producten;
  • Hoeveelheid verschillende producten; 
  • Het aantal maandelijkse orders; 
  • De grootte van de orders; 
  • De legplaatsen; 
  • Eventuele verpakkingsmaterialen.

Waarom DAVO?

Naast dat tevredenheid tijdens het hele proces bij ons als fulfilment center centraal staat, bent u ook gegarandeerd van de volgende voordelen. 

Flexibiliteit 

Uw wensen zijn ons uitgangspunt en belangrijker dan onze ‘procesoptimalisatie’. U krijgt dus niet eerst een lijstje waaraan uw producten moeten voldoen om door ons verzonden te kunnen worden. We kijken naar uw wensen en aan de hand daarvan zorgen wij ervoor dat uw producten goed en snel bij uw klanten komen. 

Expert in Value Added Logistics 

Doordat wij al sinds 1945 bestaan, nog voordat de webshops bestonden, hebben wij ruime ervaring met assemblage. Onze werkzaamheden bestonden toen uit het samenstellen van pakketten die bedrijven voor promotiedoeleinden wilden verzenden. Voor ons vormt dit het geheime ingrediënt van onze fulfilment-services. Hierdoor mogen we ons expert noemen op het gebied van Value Added Logistics. 

Meer weten over fulfilment bij DAVO? Neem contact op! 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u meer inzicht in wat fulfilment bij DAVO voor u zal kosten? Neem gerust contact met ons op!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!