E-fulfilment logistiek

DAVO Fulfilment Services is gespecialiseerd in fulfilment logistiek. Wij regelen alles van opslag tot verzending van uw producten voor u. Maar wat is E-fulfilment logistiek precies en wat valt er allemaal onder?

Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment omvat alle stappen die we doorlopen in het logistieke proces van webshops. Dit begint bij de inslag en opslag van de producten die in de webshop worden aangeboden. Ook het verpakken, verzenden, bezorgen en de retouren van de producten hoort bij e-fulfilment. Bij e-fulfilment richten wij ons specifiek op de orderafhandeling voor online winkels. Onder fulfilment vallen alle winkels, zowel fysiek als online.

Wat valt er allemaal onder fulfilment?

Bij DAVO bestaat het fulfilment proces uit de volgende stappen:

Waarom E-fulfilment logistiek uitbesteden aan DAVO?

Laat uw E-fulfilment logistiek uitbesteden aan DAVO en ervaar de voordelen! Wij zijn al sinds 2002 actief in het fulfilment traject over de hele wereld. Bij DAVO heeft klanttevredenheid een hoge prioriteit en daarvoor zetten we ook dat extra stapje. DAVO is expert in Value Added Logistics. Dit houdt in dat we, wanneer nodig, uw producten samenstellen, ompakken, inpakken of welke handeling dan ook. Ook is DAVO SKAL gecertificeerd, dus ook biologische producten kunt u aan ons toevertrouwen.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u interesse in het uitbesteden van e-fulfilment logistiek? Neem gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!