Jarenlange ervaring met webwinkel fulfilment


DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Wanneer u kiest voor webwinkel fulfilment bij DAVO, dan vormen wij de schakel tussen u en uw klanten. Wij ontzorgen u van al uw logistieke zaken. Van de opslag van uw producten, tot het verpakken, verzenden, bezorgen en retourneren.

Bij DAVO staat de klanttevredenheid van u en uw klanten centraal. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een klanttevredenheid van 100% nastreven, zonder dat dit ten koste gaat van onze efficiëntie. Wij voeren dus niet alleen de orders voor u uit, maar luisteren ook naar uw persoonlijke wensen. Iedere webwinkel is namelijk uniek.

Webwinkel fulfilment uitbesteden

Het kan lastig zijn om alle logistieke zaken te blijven overzien wanneer uw webwinkel snel groeit. Klanten gaan er tegenwoordig namelijk van uit dat hun pakketje de volgende dag wordt bezorgd. Dit hoeft niet per se problemen op te leveren, maar het kan u veel tijd kosten die u ook ergens anders aan zou kunnen besteden. Wij nemen deze logistieke zorgen graag van u over, zodat u weer tijd heeft voor dingen waar u blij van wordt. Zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een social media strategie, het schrijven van blogs, het maken van productfoto’s of uw inkoop.

Fulfilment voor kleine webwinkels

Vaak wordt er gedacht dat het uitbesteden van de logistiek alleen geschikt is voor grotere webwinkels. Maar ook voor kleine of startende webwinkels kan e-fulfilment een goede oplossing zijn. Wanneer u zelf het gehele logistieke proces uitvoert, zijn er namelijk vaak een veel verborgen kosten waar u in de eerste instantie geen rekening mee houdt.

Zo kan de huur van een opslagruimte enorm oplopen en heeft u vaak verschillende verpakkings- en opvulmaterialen nodig voordat u pakketjes kunt versturen. Bovendien bent u vaak langer met de logistieke zaken bezig, dan u van te voren verwacht. De uren voor het verpakken van pakketten, het bijwerken van de voorraad en de ritten van en naar het postkantoor kunnen snel oplopen.

Ook is het voor kleinere webwinkels vaak moeilijk te wedijveren met de goede en snelle service van grotere concurrenten. Deze zorgen vaak voor een snelle levertijd en gratis verzendingen.

Wanneer u uw logistieke proces uitbesteedt, houdt u meer tijd over om u te focussen op de groei van uw bedrijf. De kosten zijn bovendien uiteindelijk vaak lager, maar wanneer u de kosten van fulfilment services alsnog te hoog vindt, dan kunt u het ook zien als een goede investering voor uw bedrijf. Op deze manier kunt u namelijk dezelfde service aanbieden als uw grotere concurrenten.

Webwinkel fulfilment kosten

De kosten van webwinkel fulfilment verschillen sterk per webwinkel, doordat de prijzen afhangen van de producten die u verkoopt. Ook het aantal bestellingen dat maandelijks wordt verwerkt, het aantal verschillende producten dat u aanbiedt, de grootte van de opslagplaats en eventuele verpakkingsmaterialen bepalen de uiteindelijke kosten.

Contact met DAVO Fulfilment Services?

Wilt u graag meer informatie of eens bij ons op bezoek komen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan onderstaand contactformulier in, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!