Jarenlange ervaring met webshop fulfilment


DAVO Fulfilment Services, voor webshops die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

E-fulfilment houdt in dat wij de schakel vormen tussen u en uw klanten. Het omvat alle stappen die worden doorlopen in het logistieke proces van uw webshop. Het begint bij de opslag van de producten die u aanbiedt. Maar ook het verpakken, verzenden, bezorgen en retourneren behoort tot e-fulfilment.

Bij DAVO staat klanttevredenheid centraal, ook al kost dit soms meer moeite. Dankzij onze ervaring kunnen wij een tevredenheid van 100% nastreven en ook nog eens efficiënt te werk gaan. Wij letten dus niet alleen op fulfilment van orders, maar ook op uw persoonlijke wensen. Iedere webshop is immers uniek.

Webshop fulfilment uitbesteden

Wanneer uw webshop groeit en u dagelijks meer bestellingen ontvangt, kan het lastig zijn om grip te houden op het logistieke proces. Klanten verwachten immers hun bestelling tegenwoordig al de volgende dag. Dit hoeft geen probleem te vormen, maar het kan u veel tijd kosten die u ook aan andere zaken zou kunnen besteden. Zoals bijvoorbeeld uw online marketing- en salesstrategie. Wij nemen deze zorgen graag van u over en kunnen alle stappen van het logistieke proces op ons nemen.

Fulfilment voor kleine webshops

Wanneer uw website nog kleinschalig is, kunt u er ook voor kiezen om het logistieke proces uit te besteden. Wanneer u namelijk zelf de voorraad beheert, komen er nog voor het versturen van het pakket een hoop extra kosten bij kijken.

Denk bijvoorbeeld eens aan de huur van een opslagruimte en de verschillende verpakkings- en opvulmaterialen die u moet aanschaffen voor u pakketten kunt versturen. Ook uw eigen uren kunnen snel oplopen wanneer u de pakketten inpakt, de voorraad bijwerkt en zelf naar het postkantoor gaat om het uiteindelijk te versturen.

Bovendien is het voor kleinere webshops vaak lastiger om de uitstekende service aan te bieden waar de online consument inmiddels aan is gewend. Zoals een snelle levertijd (voor 22.00 besteld, is morgen in huis) en gratis verzendingen.

Wanneer u ervoor kiest om uw fulfilment uit te besteden, dan houdt u meer tijd over om u te focussen op de groei van uw bedrijf. De kosten zijn uiteindelijk vaak lager, maar vindt u de kosten van fulfilment alsnog te hoog? Dan kunt u het ook zien als een goede investering om uw bedrijf te laten groeien.

Webshop fulfilment kosten

De kosten van webshop fulfilment zijn erg productafhankelijk en verschillen dus sterk per webshop. Ook het aantal orders dat maandelijks wordt verwerkt, het aantal verschillende producten dat u in uw webshop heeft, de grootte van de legplaatsen en eventuele verpakkingsmaterialen bepalen het uiteindelijke kostenplaatje.

Contact met DAVO Fulfilment Services?

Wilt u graag meer informatie of eens bij ons op bezoek komen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan onderstaand contactformulier in, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!