Voor wie heeft DAVO oplossingen

Wij ontzorgen u

DAVO heeft oplossingen voor webshophouders en organisaties die (proef) monsters versturen:

(1) Webshophouders

DAVO Fulfilment Services is de ideale partner voor organisaties met een webshop, die de zorg van logistiek graag aan een specialist willen uitbesteden.

Bij DAVO Fulfilment Services draait alles om flexibiliteit, toegevoegde waarde voor u en uw klantenwensen. Logisch zult u zeggen; ik ben immers de klant. Toch gaat de efficiëntie van het eigen orderproces bij veel fulfilment bedrijven boven uw wensen als klant. En moet u zich aanpassen. Voor ons gevoel de omgekeerde wereld.

Wat doen wij anders

Wat doen wij dan anders? Nou, we mengen verf, we pakken cadeautjes in, we schrijven gedichten over, we stellen producten samen of pakken ze om. We zorgen voor een warme band met uw klant door een telefonische klantenservice, we sturen zowel kleine pakketjes als grote palletzendingen (lijkt normaal maar is lang niet altijd zo….), we stellen actiepakketten samen, we maken proefmonsters en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wilt u dat wij er voor u zijn in plaats van dat u het fulfilment center helpt bij zo’n efficiënt mogelijk proces……u bent van harte welkom.

Picking orders bij DFS

(2) Organisaties die (proef) monsters versturen

De kennis en expertise van het fulfilmenttraject komen uitstekend tot hun recht bij de verzorging van sampling-activiteiten en (proef) monsterzendingen. Lees verder

DFS inpak service
0
leveringslanden
0
%
tevredenheid
0
aantal producten op voorraad
0
%
klachtenafhandeling

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!