Uw webwinkel is succesvol. De omzet groeit. U regelt de logistiek zelf of u heeft het uitbesteed. Maar u bent er wel elke dag mee bezig. Omdat u de retouren zelf doet, of de klantenservice. Dus lekker onbezorgd vakantie vieren zit er niet in. En u vindt dat eigenlijk wel jammer.
Klik op ‘Ja of bel ons 088-0284370. Dan kan DAVO Fulfilment Services u helpen. En u met een gerust hart op vakantie…

DAVO Fulfilment Services ontzorgt.

zoom-59873390-3

Wat zijn uw voordelen?

Bij ons kunt u terecht om het logistieke proces van uw webshop te laten verzorgen. U heeft geen omkijken naar het binnenkomen en controleren van goederen, het opslaan van producten, het bijhouden van de voorraad, het picken, pakken en versturen, het controleren van de retouren en ga zo maar door…

We zijn specialist in ‘Value added logistics’. We pakken in, we pakken om, we assembleren. Wat er ook moet gebeuren, we doen het graag en goed.

We zijn servicegericht. Ook al is er geen sprake van face-to-face verkoop, in onze ogen blijft fulfilment mensenwerk. Onze klantenservice zorgt voor tevreden klanten.

Daarom gebruiken we voor onszelf graag grote woorden als ‘vriendelijk, nauwkeurig, kwaliteit, aandacht, netjes, veilig…’ en ga zo maar door (zie ook www.davofs.nl).

Woorden die alleen in de praktijk betekenis krijgen en die je moet ervaren. Daarom komen we graag bij u langs of nodigen we u bij ons uit. Een kop koffie is onze eerste vriendelijke daad…

DAVO Fulfilment Services