In de periode februari maart zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Nering Bögelweg 123 in Deventer. Dat is op het nieuwe A1 bedrijventerrein.

Ons nieuwe pand heeft een oppervlakte van 4000 m2 magazijnvloer, uitbreidbaar tot ca. 7000 m2.
We kunnen hier onze bestaande en nieuwe klanten de komende jaren uitstekend van dienst zijn.

Edwin Kool: ‘Het is een hele opluchting dat we in ons nieuwe pand onze intrek konden nemen. Het oude was echt te klein en toen kwam corona. We mogen natuurlijk niet klagen (het waren tenslotte alleen maar positieve problemen) maar onze omzet verdubbelde in één klap terwijl we al te weinig ruimte hadden. Maar we hebben het gered.’

De verhuizing zelf is natuurlijk ook niet iets wat je elke dag doet. Maar het is een logistieke operatie dus we vonden dat we daar als logistiek bedrijf toch op zijn minst zelf goed in moesten zijn…..
Nou, hulde aan het team dat het heeft georganiseerd.
Als voorbeeld van de precisie van de organisatie: begin november 2020 gaven we aan al onze webwinkels aan op welke dag en tijdstip we hun verhuizing zouden starten, hoe lang het zou duren (nooit meer dan 4 dagen) en wanneer we weer zouden uitleveren. Voor alle winkels hebben we in februari en maart 2021 die data precies aan kunnen houden met 2 uitzonderingen; daar hebben we leveringen eerder hervat. Dat gaf dus zekerheid aan onze klanten en de mogelijkheid hun klanten heel goed te informeren.

Maar alleen met een goede organisatie ben je er niet. Al onze mensen, fulltimers, parttimers en tijdelijke krachten hebben zich geweldig ingezet om alles op rolletjes te laten lopen; 7 dagen per week. Fantastisch dat het dan allemaal ook volgens plan verloopt.

DAVO is verhuisd. Deventer